Didžiosios datulės „Medjoul“ su kauliuku

Maistinė vertė 100 g Energinė vertė 1229 kJ/299 kcal Riebalai 0,4 g , įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 0,1 g Angliavandeniai 65,3 g , įskaitant cukrų 65,3 g Baltymai 2,0 g Skaidulos 8,7g Druska 0,087g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€12.00

Džiovintos datulės keletą šimtmečių buvo vertinamos dėl savo maistingumo ir naudingųjų savybių. Šios saldžios vaisių uogos, išaugintos Artimuosiuose Rytuose, buvo mėgstamos ne tik dėl savo skonio, bet ir dėl gausybės vitaminų bei mineralų, kuriuos jos suteikia organizmui. Datulės yra turtingos skaidulų, kalio, magnio ir antioksidantų, todėl prisideda prie sveikos mitybos ir geros savijautos. Istoriškai, datulės buvo naudojamos kaip energijos šaltinis keliaujant, o jų auginimo tradicijos siekia tūkstančius metų. Šiandien džiovintos datulės dažnai naudojamos įvairiuose patiekaluose ir užkandžiuose, jas galite rasti tiek saldžiuose, tiek sūriuose deriniuose, o jų maistingumo vertė pripažįstama visame pasaulyje. Pakuotės svoris su produkcija pateiktas pasirenkant pagal tiekėjo sufasuotus dydžius.